Vores Mission

MISSION


at skabe kunde vækst og fremgang baseret på skrædder syede løsninger tilpasset den enkelte klients behov.

Vore værdier


Professionalisme

Stolthed over opnåede resultater er vores drivkraft. Vi tilstræber altid at levere bedst mulige resultater til vores klienter og partnere, hvilket er en af grundene til at alle vores medarbejdere har en stærk akademisk baggrund kombineret med mange års international erfaring og opnåede resultater.

Værdien af et godt omdømme

Det er vores faste overbevisning at samarbejdet med klienter og partnere skal være baseret på absolut gensidig tillid i kombination med, at vi skaber lønsomhed og resultater for vores klienter og partnere. Kun på den måde sikrer vi både vore klienters og eget omdømme.

Gennemsigtighed

I alt hvad vi gør tilstræber vi en åben og ærlig kommunikation med vores klienter. Vi kan med stolthed konstatere, at vores klienter anser dette for et meget væsentligt aktiv for vores samarbejde.

Respekt og ansvarlighed

Forståelse og respekt for vores klienter og partnere, deres forskelligartede behov og baggrund har altid været i fokus hos os. International Trade Group optræder altid ansvarligt og respektfuldt ikke kun i relation til de enkelte opgaver, men også i relation til vores klienters behov og baggrund.

Passion

Vores væsentligste inspiration er at fremme international handel ved at skabe innovative, men også forsvarlige løsninger. Det gør vi med stor passion og vi løser hver eneste opgave med rettidig omhu og grundighed.